Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MASSZÁZS,PEDIKÜR

dsc00388.jpgBiró Andrea masszőr és gyógypedikűrös szakember vagyok. Több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal állok vendégeim rendelkezéseire.

 

Masszázs:

 

Svéd masszázs: Minden masszázs alapja ez a frissítő, izomlazító, méregtelenítő ½ vagy 1 órás kezelés, melyek során a mindennapi stressz által felhalmozott letapadással, izomgörcsök, keringési problémák kezelése a cél. Nyugodt, meghitt környezet gondoskodik róla, hogy vendégeink teljesen ellazulva élvezhessék a kezelést.

Well being masszázs: 10 különböző masszázs fogásaiból összeállított SPA masszázs, mely a testet és a lelket is képes egyszerre felfrissíteni,megújítani. Az élmény fokozására a vendég által választott terméket használok (sport masszázs olaj, csokoládés masszázs olaj, relax masszázs olaj).

Aromaterápiás testfáslizás: A kezelést a Nemzetközi Feltalálói díjjal rendelkező Wiener Kozmetikum család anyagaival végzem. Ez a kellemes kezelés a látványos körméret csökkenése mellett erőteljes cellulit leépítő, bőr feszesítő és méregtelenítő hatású.

Gyógypedikűr: /kérésre házhoz megyek/

A szépészeti lábápolás mellett, tyúkszem illetve benőtt köröm eltávolítása, talpmasszázs, lakkozás.

Csillámtetoválás: A csillámtetoválás egy különleges és csak néhány éve létező testfestő módszer, amely teljes mértékben bőrbarát anyagokkal készül. Nagy minta és színválasztékkal várok kicsiket és nagyokat egyaránt.

 

Biró Andrea 0620/949 5719